Om Tegnestuen INN

Tegnestuen INN er en tegnestuen som har specialiseret sig i om- og tilbygning til både private og erhverv i tæt samarbejde med bygherre. Tegnestuens arkitektur fokusere på funktionalitet og enkelthed.

​Vi fokuserer på, at skabe samarbejde imellem jer som bygherre og byggeriets parter, så projektet kommer til at fremstå af høj kvalitet, og holder en bæredygtig økonomi. Tegnestuens vision er at samarbejde er en vigtigt faktor for at nå et højt kvalitetsniveau i byggeprocessen, derfor har tegnestuen opbygget et stærkt samarbejde med de lokale entreprenører.

Tegnestuen udfører rådgivnings- og tegningsarbejde til både store og små opgaver, for at udfører jeres drømme til virkelighed. Vores ydelser kan bestå af flere dele, såsom ideforslag som udføres ved hjælp af skitser og 3D visualiseringer. Ligeledes kan det være energivejledning og beregninger eller detaljeprojektering og beskrivelser til indhentning af tilbud fra en entreprenører.

​Vi tilbyder løsningsydelser af forskellig art, såsom byggerådgivning fra idéoplæg til udførelse eller totalentrepriser med vores netværk af entreprenører, hvor vi står for byggeriet fra idéoplæg til aflevering af nøglen. Jeg ønsker at fortælle jer nærmere om mulighederne af jeres byggeri under et uformelt møde.

Vi kan udføre følgende arbejde

  • Tegningsmateriale til alle typer opgaver
  • Bygge- ansøgning & ibrugtagningstilladelse
  • Byggerådgivning
  • Kvalitetssikring og kontrol

Vi har hovedsæde på Søndergade 11 – Glamsbjerg, hvor vi har opbygget et solidt netværk af kunder og samarbejdspartnere.

Ejeren af tegnestuen er Tobias Ulskov som har flere års erfaring som bygningskonstruktør og er tidligere uddannet murer. Tegnestuen har derfor bundsolid teknisk viden og forstår kvaliteten i et godt byggeri.​​